Wednesday, May 25, 2016

Veliki rock koncert 1981. godine na Hipodromu u BeograduNa ovom velikom dogadjaju 1981 godine u Beogradu grupa IRON MAIDEN je bila samo predgrupa!?


NAJPREGLEDAVANIJI POST NA OVOM BLOGU SA 1986 PREGLEDA! BRAVO

8 comments:

 1. Predgrupa? Pa ovi carevi se nisu blamirali kao naši....kad se pojavio Edi na bini sa sekiricom-Švale Gaja i ja smo se okešali ( jedini, na žalost) o one smešne šipkice od ograde i vrištali "Edi, Edi..."Ma koje blato, gladan sam , piški mi se...crevo sa vodom kod ograde! Eeej, narode, Mejdeni su razvalili-ma bolelo ih za razglas...stvari sa prva dva albuma su odprašili ko matori. Nisu stali...predgrupa...Nego trebalo je da koncert otvore "Fiftizi" Žuleta bubnjara, pa su ih ispalili....šteta, kao su bili dobri...Pozdrav metalcima iz osamdesetih i članovima i poštovaocima Fiftiza!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. DRAGO MI JE DA NEKO KO JE BIO NA OVOM KONCERTU POSTAVI KOMENTAR OVDE. Ajde još malo ispričaj o tom koncertu i da li se sećaš pesama IRON MAIDEN koje su odsvirane? Neke druge grupe? Odmah to psotavljam na sajt!

   Delete
  2. nemoguće je postalo moguće!
   http://www.youtube.com/watch?v=rOi_MqV8ccQ
   Na 1.52 se vidi slidža koja sve govori...
   Dugme smo izviždali...ska fazon nije mogao da prođe!

   Delete
  3. siluetew su imali odlican nastup na tom koncertu

   Delete
  4. Колико се сећам и Филм је извиждан

   Delete
 2. Zna li itko od koga je dosao onaj snimaka Maidena sa ovog koncerta? Da li su snimljeni nastupi i ostalih bendova? Ovo je sigurno jedan od najvecih koncerta u to vrijeme, ako ne i najveci na nasem podrucju.
  Kao sto je vani bio onaj cuveni US Festival, istih tih godina, itd. Stvarno bi bilo lijepo da se pojavi jos koji snimak.

  ReplyDelete
  Replies
  1. NARAVNO da uvek postoji jedna osoba koja ima i ostale snimke. Kad ima snimak IRON MAIDEN sigurno ima i ostalih. No taj čovek koga poznajem je doživeo sranja sa policijom jer je prodavao svoje snimke i onda su mu oteli sve što je imao. Njegov primer je poučan za sve ostale bootleggere NE PRODAJTE SVOJE SNIMKE NI JAVNO NI TAJNO RAZMENJUJTE IH! On se nije držao tog pravila i eto! On ima još snimaka ali nije sigurno više ni da ih ima jer su mu masa njih oduzeti!

   Delete
 3. Ja imam mali snimak dugmeta sa tog koncerta 38 sekundi

  ReplyDelete

MIZAR uživo u Štipu 1986

SAMO SPISAK STVARI  drugovi i drugarice šta ćete 1. Hoden že 2. Sol 3. Devojka od bronza 4. Uninije 5. Gradot e nem 6. Zlatno sonc...